< > Információk
Kategóriák

FLESHLIGHT maszturbátor Boost Blast Medium Dark - realisztikus, ánusz formájú, sötét testszínű, vízálló, vibráció nélküli

29 790 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Fleshlight

Fleshlight maszturbátor Boost Blast Medium Dark


A Fleshlight sorozat maszturbátorai a női nem intim részeinek lenyomata alapján készültek. Rendkívül valósághű élményt nyújtanak a hölgyek, jelen esetben ánuszának tökéletes másolataként.

A realisztikus tulajdonságokkal felruházott maszturbátor minden férfi vágyát könnyedén kielégíti. A lágy tapintású örömszerző a valódi punci érzésével csábítja férfiasságodat a csúcsra vezető útra. Ez a műanyag külső tokba rejtett, minőségi anyagok felhasználásával készült, realisztikus belső maszturbációs résznek köszönhető.

Az izgató ánusz szűk ölelésében különböző stimuláló részek érezhetők a péniszen a maszturbáció alkalmával. A valósághű análszex érzését más-más textúrákkal érik el, így biztosan megtalálod te is legjobb élményt nyújtó belső felületet. Ezek különböző mélységekben, váltakozva helyezkednek el örömszerződ belsejében. Az izgató bemeneti részen keresztül juthatsz el, a gyűrűs szorító érzések ölelésében az ingerlő dudorokkal ellátott mélyen rejlő örömforráshoz. A stimuláló belső felszínt tovább fokozza azok vastagságának váltakozása. Maszturbátorod különlegességét ebben az esetben a lebegő gyűrűs jellemzőkkel rendelkezdő Turbo Tech technológia teszi még egyedibbé. A nagyobb átmérőtől az igazán szűk ölelésig bármit megtapasztalhatsz a maszturbáció során.

A maszturbátor rendszeres használatával javíthatod szexuális állóképességed, hogy minden alkalommal egyre tovább élvezhesd a játékot. Az önkielégítés fogalma egészen más jelentést nyer a Fleshlight maszturbátorok használata után.

Az alján található csavaros kupakkal szabályozhatjuk a szívó érzések intenzitását.



A Fleshlight Boost Blast maszturbátor jellemzői:

  • Teljes hossz: 25 cm

  • Belső rész hossza: 22,5 cm

  • Külső átmérő: 10 cm

  • Belső átmérő: 1,3 cm

  • A maszturbátor anyaga: superskin, TPR

  • Szín: sötét testszínű

  • Tok: levehető / kék

  • Valósághű ánusz látványa és szűk érzése

  • Váltakozó, izgató belső felület

  • Állítható szívóerősség

  • Vízálló tulajdonsággal, melynek köszönhetően akár a zuhany alatt is bátran használhatod

  • Tisztításához javasoljuk a langyos szappanos vizes lemosást vagy egyik szexpatikai segédeszköz tisztító termékünk használatát

  • Síkosításához a vízbázisú intim síkosítók egyike javasolt


Élmények fokozása:

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy erekciónövelő krém, egy potencianövelő készítmény, vagy akár egy férfiaknak szánt szexuális segédeszköz alkalmazásával is.


Kapcsolódó cikkek:

A férfiak maszturbációját számtalan szexuális segédeszközzel tehetjük izgalmassá. Az erotikus kellékek kiválasztásán túl azonban van itt még néhány érdekes gondolat, amit érdemes számításba vennetek a szexuális segédeszközök kérdését illetően!

 

 

A termékhez kapcsolódó letölthető PDF fájlok:


 

Rendeld meg online szexshopunkból ezt a Fleshlight maszturbátort és élvezd ki minden porcikáddal!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!